Приїжджай, знімай, вигравай: Autotrans відкриває оновлену АЗК

Приїжджай, знімай, вигравай: Autotrans відкриває оновлену АЗК

29.03.2021

Мережа АЗК Autotrans дарує талони на пальне та зігріває кавою своїх клієнтів, які приїдуть на відкриття оновленої флагманської заправки у Полтаві.

Новина:

АЗК Autotrans презентує оновлену заправку і запрошує всіх полтавців транслювати подію в прямому ефірі на свої смартфони в одну з соцмереж з шансом виграти по 50 л. пального.

Що, де, коли:

Відкриття АЗК Autotrans у м. Полтава, вул. Ковпака, 15 (біля танку);

П’ятниця, 02.04.2021;

18:00-19:00.

Умови для участі у розіграші пального:

- до 18:00 години 2 квітня приїхати на АЗК Autotrans на вул. Ковпака, 15,

- мати смартфон та бути зареєстрованим в одній із соцмереж (Facebook, Instagram, YouTube);

- ведучий заходу анонсує початок і попросить усіх охочих транслювати подію в прямому ефірі в одну з соцмереж на вибір клієнта-учасника.

- ведучий заходу анонсує, в який момент треба зробити знімок екрану та надіслати його модератору, який буде присутнім на заході.

- на скриншоті екрану має бути видно значок аккаунту, час зйомки та кількість переглядів.

Нагороди:

7 присутніх, чиї прямі трансляції матимуть найбільшу кількість переглядів на момент, анонсований ведучим, отримають по 50 л. пального (у формі талонів) А-100 Euro або ДП Euro (вид пального на вибір переможців);

1 з присутніх шляхом вибору через програму-рандомайзер виграє моментальну заправку до повного баку;

Усі присутні під час відкриття отримають каву з нашої нової кавомашини.

Важливо:

Усі присутні під час відкриття АЗК 02.04.2021 року повинні вдягти захисні маски та зберігати соціальну дистанцію, передбачену законодавством.

Під час проведення заходів пов'язаних із відкриттям АЗК, на території АЗК, включаючи вулицю та приміщення АЗК Autotrans буде проводитись фото-та відеозйомка. Всі присутні особи, відвідувачі, клієнти при цьому надають свою персональну згоду на фото- та відеофіксацію, розповсюдження аудіовізуальних матеріалів у ЗМІ/соцмережах тощо.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності