Акція на АЗК

Акція на АЗК

13.04.2015

В цьому році в оригінально відсвяткувати Великдень вирішила мережу АЗК «Автотранс». «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!»: Слова, якими ми, здається, споконвіку вітаємо один одного в ці святкові дні.

В цьому році в оригінально відсвяткувати Великдень вирішила мережу АЗС «Автотранс». «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!»: Слова, якими ми, здається, споконвіку вітаємо один одного в ці святкові дні. Крашанки, писанки, паски, передзвін дзвонів, святково одягнені люди - все це створює неповторну атмосферу Великодня, дарує гарний настрій і дозволяє хоч на деякий час відволіктися і забути про свої клопоти повседневності.В цьому році в оригінально відсвяткувати Великдень вирішила мережу АЗС «Автотранс» . «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!»: Слова, якими ми, здається, споконвіку вітаємо один одного в ці святкові дні. Крашанки, писанки, паски, передзвін дзвонів, святково одягнені люди - все це створює неповторну атмосферу Великодня, дарує гарний настрій і дозволяє хоч на деякий час відволіктися і забути про свої клопоти повседневності.В цьому році в оригінально відсвяткувати Великдень вирішила мережу АЗС «Автотранс» . «Христос Воскрес!» - «Воістину Воскрес!»: Слова, якими ми, здається, споконвіку вітаємо один одного в ці святкові дні. Крашанки, писанки, паски, передзвін дзвонів, святково одягнені люди - все це створює неповторну атмосферу Великодня, дарує гарний настрій і дозволяє хоч на деякий час відволіктися і забути про свої клопоти повсякденності.

12 квітня за причини свята в мережі проводилася миттєва лотерея: кожен водій, який приїхав заправити свій автомобіль в цей день, мав можливість виграти подарунки до святкового столу (паски, печиво, шоколадки або козуб зі святковими подарунками для всієї родини). Всього в рамках акції серед водіїв в цей день було розіграно 400 призів. Акція до Великодня від компанії «Автотранс» проводилася на провідних АЗС мережі в м Полтава, Кременчука, Миргород, Лубни, Шишаки і Глобино. Клієнти, приємно здивовані несподіванкою на свято, посміхалися у відповідь і вітали у відповідь працівників АЗС.

Подібні акції не вперше проводяться на об'єктах цієї мережі. Наприклад, 8 березня всім жінкам, які відвідали автозаправні комплекси в цей день, дарували квіти, а дітям - солодкі подарунки. Так що, традиції, в наш непростий час дарувати людям посмішки і тепло, можна вважати розпочатими і вони будуть продовжені, так як щасливі покупці гідні цього.

Акція до Великодня від компанії «Автотранс» вкотре підтверджує особливе ставлення компанії до своїх клієнтів, які крім незмінно якісного палива, постійно отримують приємні бонуси. Оскільки керівництво компанії твердо дотримується принципу: задоволений клієнт - основоположна успішного бізнесу.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності