Місяць подарунків від Автотранс

Місяць подарунків від Автотранс

30.01.2015

Компанія «Автотранс» є соціально відповідальною компанією, тому не залишається осторонь соціальних проблем і здійснює посильну допомогу тим, хто цього потребує.

Компанія «Автотранс» є соціально відповідальною компанією, тому не залишається осторонь соціальних проблем і здійснює посильну допомогу тим, хто цього потребує.

19 грудня на провідних АЗК мережі «Автотранс» проводилася акція приурочена до Дня Святого Миколая. Діти клієнтів мережі, які відвідали в цей день АЗС, мали можливість взяти собі придивилася іграшку з святкової ялинки. Натомість співробітників «Автотранс» діти обдарували своїми посмішками і щирою дитячою безпосередністю. «Автотранс» піклується про своїх співробітників, особливо про тих, які виконують свій священний обов'язок захисту Вітчизни. 27 грудня представники підприємства привітали з наступаючим Новим роком сім'ю Лічман Ю.А., який вже більше п'яти місяців служить у Збройних силах України. Матері солдата передали продуктовий набір і привітали з наступаючими святами. 29 грудня співробітники підприємства привітали з Новим роком та вручили подарунки Грущенко Олександру Петровичу, учаснику Великої вітчизняної війни, інваліду 1 групи, який нещодавно відсвяткував свій 94-й День народження.

Напередодні Різдва Христового співробітники підприємства відвідали Новосанжарський дитячий будинок-інтернат, привітали вихованців закладу зі святами і порадували корисними побутовими подарунками та солодощами.

До свята Хрещення Господнього був приурочений візит представників компанії «Автотранс» в дитячий будинок сімейного типу Шкаровської Михайла Павловича. Родині подарували корисні в сімейному господарстві речі - пральну машину і холодильник. Натомість діти подарували співробітникам пісню, які вони спеціально розучили для цієї події.

Також не обмежили увагою і Полтавську спеціалізовану школу-інтернат №2, для потреб якої підприємство «Автотранс» придбало ноутбук і порадувало вихованців закладу солодкими подарунками.

Не дивлячись на те, що новорічні свята закінчилися, колектив компанії «Автотранс» не припиняє займатися благодійністю і соціально значиму роботу. Ми щиро віримо в те, що добрі справи повинні робитися від чистого серця і без оглядки на вигоду взамін. Щира посмішка дитини або вдячний погляд - це те, заради чого потрібно допомагати людям.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності